Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/152952
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorსილაგაძე, მარია-
dc.contributor.authorხუციძე, ცირა-
dc.date.accessioned2016-04-18T07:08:21Z-
dc.date.available2016-04-18T07:08:21Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/152952-
dc.description.tableofcontentsსარჩევი––თავი 1.ნაშრომის ზოგადი დახასიათება–– თავი 2. ლიტერატურული მიმოხილვა–– 2.1. მცენარეული ნედლეული–– რომელიც შეიძლება გამოყენებულ იქნას ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტების წარმოებაში–– 2.1.1. საქართველოს ხილ-კენკროვანი ნედლეული–– 2.1.2. არატრადიციული ნედლეული–– 2.2. საკვები ბოჭკოების როლი სამკურნალო-პროფილაქტიკურ კვებაში–– 2.3. პროდუქტების კვებითი ღირებულება–– 2.4.დასკვნა ლიტერატურულ მიმოხილვაზე–– თავი3. ექსპერიმენტული ნაწილი–– 3.1. კვლევის ობიექტები და მეთოდები–– 3.1.1. კვლევის ობიექტები–– 3.1.2. კვლევის მეთოდები–– 3.2. ექსპერიმენტული კვლევის შედეგები–– 3.2.1. საქართველოში გავრცელებული ზოგიერთი სუბტროპიკულ მცენარეთა ნაყოფების ბიოქიმიური გამოკვლევა–– 3.2.2. ფუტკრის ფქილის დახასიათება და ქიმიური შედგენილობა–– 3.2.2.1. ფქილის შეგროვება და შენახვა–– 3.2.2.2. ფუტკრის ფქილის ბიოლოგიური მოქმედება (სამკურნალო-კვებითი თვისებები)–– 3.2.3. მცენარეული ნედლეულიდან ექსტრაქტული ნივთიერებების დიფუზიის პროცესის ოპტიმიზაცია ზემაღალი სიხშირის ელექტრომაგნიტური ველის ზეგავლენით–– 3.2.4. საკვები ბოჭკოების მიღება სუბტროპიკული ნაყოფების გამონაწნეხებიდან; 3.2.5.არატრადიციული ნედლეულის - მარცვლოვანი კულტურა ჯიჯლაყას (Amaranthus) ბიოქიმიური და ტექნოლოგიური გამოკვლევა–– 3.2.5.1. ამარანტის ფქვილის ქიმიური შედგენილობისა და მიკროსტრუქტურის გამოკვლევა–– 3.2.5.2. ამარანტის ფქვილის გავლენა ხორბლის ცომის თვისებებსა და პურის ხარისხზე–– 3.2.5.3. ხორბლის I ხარისხისა და ამარანტის ფქვილების ნარევის პურცხობის თვისებების გამოკვლევა–– 3.2.5.4. ამარანტის ფქვილის გავლენა ცომის თვისებებზე–– 3.2.5.5.ცომის მომზადების მეთოდის შემუშავება ამარანტის თქვილის გამოყენებით–– 3.2.5.6.ამარანტის ფქვილის გავლენა კარტოფილის დაავადების განვითარებაზე ხორბლის პურში–– 3.2.6. ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტთა ახალი ასორტიმენტის შემუშავება და მათი კვებითი ღირებულება–– დასკვნები–– გამოყენებული ლიტერატურა–– დანართი.-
dc.format.extent130 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherქუთაისიen_US
dc.sourceსუბტროპიკულ კულტურათა ნაყოფებისა და არატრადიციული მცენარეული ნედლეულის გამოყენებითი ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის შემუშავება / ც. ხუციძე: დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: მარია სილაგაძე ; კონსულტ.: დოდო თავდიდიშვილი ; საქ. გან. და მეცნ. სამ., საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. უნ-ტი - ქუთაისი, 2006 - 130გვ: - - ბიბლიოგრ: გვ. 116-130.(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი)en_US
dc.subjectსოფლის მეურნეობაen_US
dc.subjectსუბტროპიკული კულტურებიen_US
dc.subjectკვების მრეწველობაen_US
dc.titleსუბტროპიკულ კულტურათა ნაყოფებისა და არატრადიციული მცენარეული ნედლეულის გამოყენებით ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის შემუშავებაen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disertacia.pdf1.8 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Avtoreferati rus.pdf380.19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Avtoreferati.pdf370.44 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.