Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/153088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorფრუიძე, გურამ-
dc.contributor.authorჭანუყვაძე, ხათუნა-
dc.date.accessioned2016-04-18T10:39:47Z-
dc.date.available2016-04-18T10:39:47Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/153088-
dc.description.tableofcontentsშესავალი–– თავი 1. ლიტერატურული მიმოხილვა–– 1.1. ლიმონის (ლიმონი დიოსკურია–– მეიერი–– ქართული) ჯიშების ბიოლოგიური დახასიათება–– 1.2. ციტრუსოვანთა ნაყოფის ქიმიური შედგენილობა–– 1.3. ლიმონის ნაყოფის შენახვა–გადამუშავება–– თავი 2. ექსპერიმენტალური ნაწილი–– 2.1. კვლევის ობიექტი და მეთოდები–– თავი 3. ლიმონის ნაყოფის ქიმიურ – ტექნოლოგიური შედგენილობის შესწავლა–– 3.1. ლიმონ დიოსკურიას ხარისხობრივი მაჩვენებლები–– 3.2. ლიმონის ნაყოფის ნახშირწყლები–– 3.3. ლიმონის ნაყოფის ორგანული მჟავები–– 3.4. ლიმონის სხვადასხვა ჯიშის მეთოქსილირებული ფლავონები–– 3.5. LL–ასკორბინის მჟავა ლიმონის სხვადასხვა ჯიშის ნაყოფში და მისი ცვალებადობა ნაყოფის გადამუშავების პროდუქტებში–– 3.6. ეკოლოგიური პირობების გავლენა ლიმონების - მეიერის–– დიოსკურიას და ქართულის ნაყოფის ეთეროვანი ზეთის შედგენილობაზე–– თავი 4. ლიმონის ნაყოფის შენახვა-გადამუშავების ზოგიერთი ტექნოლოგიური რეგლამენტების გამოკვლევა–– 4.1 ლიმონის ნაყოფის მომზადება პროდუქტის დასამზადებლად–– 4.2 ლიმონის ნაყოფის შენახვა–– 4.3 პროფილაქტურ – მატონიზირებელი უალკოჰოლო სასმელის მომზადება–– 4.4 კონფიტიურის წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება–– თავი 5. ეკონომიკური ეფექტიანობის ანგარიში–– 5.1 ლიმონის უალკოჰოლო მატონიზირებული სასმელის ეფექტიანობის ანგარიში–– 5.ლიმონის კონფიტიურის ეკონომიკური ეფექტიანობის ანგარიში–– 5.3. ლიმონის შენახვის ეფექტიანობის ანგარიში–– ძირითადი დასკვნები–– გამოყენებული ლიტერატურა–– დანართი.-
dc.format.extent85 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherქუთაისიen_US
dc.sourceლიმონის პერსპექტიული სამრეწველო ჯიშების ნაყოფების ქიმიური და ტექნოლოგიური თავისებურებანი / ხ.ჭანუყვაძე: დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: გურამ ფრუიძე ; მეცნ. კონსულტ.: გურამ პაპუნიძე ; ჩაის, სუბტროპ. კულტ. და ჩაის მრეწვ. ს.-კ. ინ-ტი - ქუთაისი, 2006 - 85გვ: - - ბიბლიოგრ.: გვ. 72-85. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი)en_US
dc.subjectსოფლის მეურნეობაen_US
dc.subjectსუბტროპიკული კულტურებიen_US
dc.titleლიმონის პერსპექტიული სამრეწველო ჯიშების ნაყოფების ქიმიური და ტექნოლოგიური თავისებურებანიen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disertacia.pdf948.2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Avtoreferati rus.pdf237.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Avtoreferati.pdf365.49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.