Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166489
Title: რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება
Authors: კოტორაშვილი, ლია
Keywords: ქიმიური მრეწველობა
ალკოჰოლიანი სასმელები
ნატურალური არომატიზატორები
Issue Date: 2006
Publisher: თბილისი
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disertacia.pdf8.54 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.