ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა : [217] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 217
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2016Biodynamic, Organic and Natural Winemaking : sustainable viticulture and vinicultureKarlsson, Britt; Roger G, Tanner; Per, Karlsson
1962თბილისის N3 ღვინის ქარხანა-
1961ღვინის გაფილტვრამაჭავარიანი, ნოდარ
1948ტკბილისა და ღვინის ანალიზილაშხი, ა.
1961ღვინის გამწმენდი ნივთიერებანიკურდღელაშვილი, მარინე
1961ღვინის დავარგებისა და დაძველების დროს მიმდინარე გარდაქმნებიკანდელაკი, თამაზ
1961ღვინის ამღვრევის მიზეზები და მათი გამოსწორების ზოგიერთი საშუალებაგუჯეჯიანი, გ.
1962თბილისის შამპანურის ღვინის ქარხანა-
1957ღვინის ავადმყოფობანიმოსიაშვილი, გ.
1939რეალური მჟავიანობის როლი ღვინის დაყენებასა და მოვლა-შენახვაშივანტრი, ჟიულ; მოდებაძე, კ.ბ.; ქართველიშვილი, ალ.
1963საქართველოს სსრ ღვინის მრეწველობის ეკონომიკის საკითხებისოსელია, ს.; ქარჩავა, გ.
2018ღვინის დაყენება : CO2-ის არეში და აერირების პირობებშიბაღათურია, ნუგზარ
1962გურჯაანის ღვინის ქარხანა-
1962ნაფარეული-
1962თბილისის N1 ღვინის ქარხანა-
1962ყვარლის ღვინის ქარხანა : ქინძმარაული-
1961ღვინის შემადგენლობასა და ხარისხს შორის დამოკიდებულების ზოგიერთი საკითხიკასაბური, დ.
1939ღონისძიებანი ღვინის ხარისხის გაუმჯობესებისათვისმეღვინეობის მრეწველობის მთავარი სამმართველო; მოდებაძე, ბ.
1940ღონისძიებანი ღვინის ხარისხის გაუმჯობესებისათვის : კრებული II-
1959განთქმული ქართული ღვინის ღირსებისათვის-
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 217