Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Disertacia.pdf.jpg2020აბორიგენული წითელი ყურძნის ჭაჭის ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოყენების პერსპექტივები საკონდიტრო წარმოებაშიქვარცხავა, გ.; მამარდაშვილი, ნ.; გურგენიძე, ლელა
Disertacia.pdf.jpg2020ღვინის ლექიდან ბიოლოგიურად აქტიური ნაერთების მიღების კომპლექსური ტექნოლოგიის შემუშავებაქვარცხავა, გიორგი; მამარდაშვილი, ნაირა; ყანჩაველი, თამარ
Disertacia.pdf.jpg2018აბორიგენული და ინტროდუცირებული ვაზის ჯიშების წითელ ყურძენში ფენოლური სიმწიფის ინდექსის შესწავლა და გავლენა წითელი ღვინის ხარისხზეხოსიტაშვილი, მარიამ; ხოსიტაშვილი, თეა
Disertacia.pdf.jpg2021საქართველოს მთიან რეგიონებში წარმოებული დამბალხაჭო და მისი დამზადების ტექნოლოგიის შემუშავებაქვარცხავა, გიორგი; ძირკველიშვილი, ნინო