Search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.0 seconds).
- previous
- 1
- next
Item hits:
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|---|
![]() | 2020 | აბორიგენული წითელი ყურძნის ჭაჭის ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოყენების პერსპექტივები საკონდიტრო წარმოებაში | ქვარცხავა, გ.; მამარდაშვილი, ნ.; გურგენიძე, ლელა |
![]() | 2020 | ღვინის ლექიდან ბიოლოგიურად აქტიური ნაერთების მიღების კომპლექსური ტექნოლოგიის შემუშავება | ქვარცხავა, გიორგი; მამარდაშვილი, ნაირა; ყანჩაველი, თამარ |
![]() | 2018 | აბორიგენული და ინტროდუცირებული ვაზის ჯიშების წითელ ყურძენში ფენოლური სიმწიფის ინდექსის შესწავლა და გავლენა წითელი ღვინის ხარისხზე | ხოსიტაშვილი, მარიამ; ხოსიტაშვილი, თეა |
![]() | 2021 | საქართველოს მთიან რეგიონებში წარმოებული დამბალხაჭო და მისი დამზადების ტექნოლოგიის შემუშავება | ქვარცხავა, გიორგი; ძირკველიშვილი, ნინო |
Discover
Subject
Type
- 4 Thesis