Search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.0 seconds).
- previous
- 1
- next
Item hits:
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|---|
2020 | აბორიგენული წითელი ყურძნის ჭაჭის ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოყენების პერსპექტივები საკონდიტრო წარმოებაში | ქვარცხავა, გ.; მამარდაშვილი, ნ.; გურგენიძე, ლელა | |
2020 | ღვინის ლექიდან ბიოლოგიურად აქტიური ნაერთების მიღების კომპლექსური ტექნოლოგიის შემუშავება | ქვარცხავა, გიორგი; მამარდაშვილი, ნაირა; ყანჩაველი, თამარ | |
2021 | საქართველოს მთიან რეგიონებში წარმოებული დამბალხაჭო და მისი დამზადების ტექნოლოგიის შემუშავება | ქვარცხავა, გიორგი; ძირკველიშვილი, ნინო |