ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/151901
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | მუჯირი, ლ. | - |
dc.contributor.author | ორმოცაძე, მედეა | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-12T08:29:33Z | - |
dc.date.available | 2016-04-12T08:29:33Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/151901 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი–– 1.ლიტერატურული მიმოხილვა–– 1.1. მეღვინეობაში გამოყენებული საფუვრებისა და მათი ავტოლიზატების დახასიათება–– 1.2.სხვადასხვა ფაქტორების გავლენა საფუვრების დუღილის აქტივობაზე და ღვინომასალის ხარისხზე–– 1.3. დაბალი ტემპერატურული რეჟიმების გავლენა სუფრის თეთრი ღვინომასალების ხარისხობრივ მაჩვენებლებზე–– 1.4. ლაზერული გამოსხივების გამოყენება კვების მრეწველობაში–– 1.5. საფუარის ავტოლიზის როლი სუფრის ღვინომასალის ფორმირებაში–– 1.6. სუფრის ღვინომასალის წარმოების პრინციპულიტექნოლოგიური სქემები–– 2.ექსპერიმენტული ნაწილი–– 2.1. კვლევის ობიექტები და მეთოდები–– 2.2. ლაზერული დანადგარით ექსპერიმენტალური კვლევების ჩატარების მეთოდები–– 2.3. ლაზერული ზემოქმედების გამოკვლევა ღვინის საფუვრების მორფოლოგიურ–– ფიზიოლოგიურ და ბიოქიმიურ მაჩვენებლებზე–– 2.4. საფუარის სუსპენზიაზე ლაზერული რეჟიმების ზემოქმედების ოპტიმალური რეჟიმების დამუშავება სუფრის ღვინომასალების მიღების ოპტიმიზაციის მიზნით–– 2.5. ძირითადი ექსპერიმენტული შედეგების მათემატიკური დამუშავება–– 2.6. ღვინომასალების წარმოების აპარატულ-ტექნოლოგიური სქემა საფუვრის ლაზერული აქტივაციის გამოყენებით–– დ ა ს კ ვ ნ ე ბ ი–– გამოყენებული ლიტერატურა. | - |
dc.format.extent | 86 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე / მ. ორმოცაძე: დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მეცნ. ხელმძღვ. ლ. მუჯირი ; მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი -თბ., 2006 - 86გვ. - - ბიბლიოგრ.: გვ.74-86.(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი) | en_US |
dc.subject | ქიმიური მრეწველობა | en_US |
dc.subject | ტექნოლოგია | en_US |
dc.subject | ალკოჰოლიანი სასმელები | en_US |
dc.title | თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა | |
Avtoreferati rus.pdf | 685.72 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა | |
Avtoreferati.pdf | 639.57 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება