ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/151901
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.advisorმუჯირი, ლ.-
dc.contributor.authorორმოცაძე, მედეა-
dc.date.accessioned2016-04-12T08:29:33Z-
dc.date.available2016-04-12T08:29:33Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/151901-
dc.description.tableofcontentsშესავალი–– 1.ლიტერატურული მიმოხილვა–– 1.1. მეღვინეობაში გამოყენებული საფუვრებისა და მათი ავტოლიზატების დახასიათება–– 1.2.სხვადასხვა ფაქტორების გავლენა საფუვრების დუღილის აქტივობაზე და ღვინომასალის ხარისხზე–– 1.3. დაბალი ტემპერატურული რეჟიმების გავლენა სუფრის თეთრი ღვინომასალების ხარისხობრივ მაჩვენებლებზე–– 1.4. ლაზერული გამოსხივების გამოყენება კვების მრეწველობაში–– 1.5. საფუარის ავტოლიზის როლი სუფრის ღვინომასალის ფორმირებაში–– 1.6. სუფრის ღვინომასალის წარმოების პრინციპულიტექნოლოგიური სქემები–– 2.ექსპერიმენტული ნაწილი–– 2.1. კვლევის ობიექტები და მეთოდები–– 2.2. ლაზერული დანადგარით ექსპერიმენტალური კვლევების ჩატარების მეთოდები–– 2.3. ლაზერული ზემოქმედების გამოკვლევა ღვინის საფუვრების მორფოლოგიურ–– ფიზიოლოგიურ და ბიოქიმიურ მაჩვენებლებზე–– 2.4. საფუარის სუსპენზიაზე ლაზერული რეჟიმების ზემოქმედების ოპტიმალური რეჟიმების დამუშავება სუფრის ღვინომასალების მიღების ოპტიმიზაციის მიზნით–– 2.5. ძირითადი ექსპერიმენტული შედეგების მათემატიკური დამუშავება–– 2.6. ღვინომასალების წარმოების აპარატულ-ტექნოლოგიური სქემა საფუვრის ლაზერული აქტივაციის გამოყენებით–– დ ა ს კ ვ ნ ე ბ ი–– გამოყენებული ლიტერატურა.-
dc.format.extent86 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.sourceთეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე / მ. ორმოცაძე: დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მეცნ. ხელმძღვ. ლ. მუჯირი ; მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი -თბ., 2006 - 86გვ. - - ბიბლიოგრ.: გვ.74-86.(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი)en_US
dc.subjectქიმიური მრეწველობაen_US
dc.subjectტექნოლოგიაen_US
dc.subjectალკოჰოლიანი სასმელებიen_US
dc.titleთეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზეen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf1.03 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Avtoreferati rus.pdf685.72 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Avtoreferati.pdf639.57 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება