Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/151901
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | მუჯირი, ლ. | - |
dc.contributor.author | ორმოცაძე, მედეა | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-12T08:29:33Z | - |
dc.date.available | 2016-04-12T08:29:33Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/151901 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი–– 1.ლიტერატურული მიმოხილვა–– 1.1. მეღვინეობაში გამოყენებული საფუვრებისა და მათი ავტოლიზატების დახასიათება–– 1.2.სხვადასხვა ფაქტორების გავლენა საფუვრების დუღილის აქტივობაზე და ღვინომასალის ხარისხზე–– 1.3. დაბალი ტემპერატურული რეჟიმების გავლენა სუფრის თეთრი ღვინომასალების ხარისხობრივ მაჩვენებლებზე–– 1.4. ლაზერული გამოსხივების გამოყენება კვების მრეწველობაში–– 1.5. საფუარის ავტოლიზის როლი სუფრის ღვინომასალის ფორმირებაში–– 1.6. სუფრის ღვინომასალის წარმოების პრინციპულიტექნოლოგიური სქემები–– 2.ექსპერიმენტული ნაწილი–– 2.1. კვლევის ობიექტები და მეთოდები–– 2.2. ლაზერული დანადგარით ექსპერიმენტალური კვლევების ჩატარების მეთოდები–– 2.3. ლაზერული ზემოქმედების გამოკვლევა ღვინის საფუვრების მორფოლოგიურ–– ფიზიოლოგიურ და ბიოქიმიურ მაჩვენებლებზე–– 2.4. საფუარის სუსპენზიაზე ლაზერული რეჟიმების ზემოქმედების ოპტიმალური რეჟიმების დამუშავება სუფრის ღვინომასალების მიღების ოპტიმიზაციის მიზნით–– 2.5. ძირითადი ექსპერიმენტული შედეგების მათემატიკური დამუშავება–– 2.6. ღვინომასალების წარმოების აპარატულ-ტექნოლოგიური სქემა საფუვრის ლაზერული აქტივაციის გამოყენებით–– დ ა ს კ ვ ნ ე ბ ი–– გამოყენებული ლიტერატურა. | - |
dc.format.extent | 86 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე / მ. ორმოცაძე: დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მეცნ. ხელმძღვ. ლ. მუჯირი ; მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი -თბ., 2006 - 86გვ. - - ბიბლიოგრ.: გვ.74-86.(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი) | en_US |
dc.subject | ქიმიური მრეწველობა | en_US |
dc.subject | ტექნოლოგია | en_US |
dc.subject | ალკოჰოლიანი სასმელები | en_US |
dc.title | თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Avtoreferati rus.pdf | 685.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Avtoreferati.pdf | 639.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.