Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/152628
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | წერეთელი, ბ. | - |
dc.contributor.author | ჯაფარიძე, მურმან | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-15T07:45:11Z | - |
dc.date.available | 2016-04-15T07:45:11Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/152628 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი–– თავი 1. ლიტერატურული მიმოხილვა–– 1.1. მადერის ტიპის ღვინომასალის ტექნოლოგია–– 1.2. ტკბილისა და ღვინის ამინომჟავები და ცილები–– 1.3. ტკბილისა და ღვინის ფენოლური ნაერთები–– მათი დაჟანგვა და კონდენსაცია–– 1.4. მევენახეობაში გამოყენებული ბენზიმიდაზოლის რიგის ფუნგიციდური ნაერთები–– მათი გარდაქმნის და შეღწევის გზები ყურძენსა და მისი გადამუშავების პროდუქტებში–– თავი 2. ექსპერიმენტული ნაწილი–– კვლევის ობიექტები და მეთოდები–– 2.1. კვლევის ობიექტები–– 2.2. ნიშანდებული კარბენდაზიმის სინთეზი–– 2.3. ნიშანდებული კარბენდაზიმის გარდაქმნის შესწავლა–– 2.4. თავისუფალი ამინომჟავების ცვალებადობის და გარდაქმნის შესწავლა–– 2.5. ღვინის ცილოვანი ფრაქციის ცვალებადობის შესწავლა–– 2.6. ანალიზის საერთო მეთოდები–– თავი 3. მიღებული შედეგები და მათი განსჯა–– 3.1. მადერის ტიპის ღვინომასალის ამინომჟავური შედგენილობის ცვლილება ალკოჰოლური დუღილის და ტექნოლოგიური დამუშავების ეტაპებზე–– 3.2. ცილოვანი ფრაქციის ცვლილება მადერის ტიპის ღვინომასალაში–– 3.3. აზოტშემცველი ფუნგიციდის კარბენდაზიმის გარდაქმნა მადერის და ევროპული ტიპის ღვინომასალებში–– დასკვნები–– ლიტერატურა | - |
dc.format.extent | 86 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | ზოგიერთი აზოტშემცველი ნაერთის ტრანსფორმაცია მადერის ტიპის ღვინომასალაში / მ. ჯაფარიძე: დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / სამეცნ. ხელმძღვ.: ბ. წერეთელი ; საქ. სახ. სას.-სამ. უნ-ტი - თბ., 2006 - 86გვ. - - ბიბლიოგრ.: გვ. 73-79.(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი) | en_US |
dc.subject | ქიმიური მრეწველობა | en_US |
dc.subject | ტექნოლოგია | en_US |
dc.subject | სასმელები | en_US |
dc.subject | მეღვინეობა | - |
dc.title | ზოგიერთი აზოტშემცველი ნაერთის ტრანსფორმაცია მადერის ტიპის ღვინომასალაში | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 1.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.