ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/152952
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | სილაგაძე, მარია | - |
dc.contributor.author | ხუციძე, ცირა | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-18T07:08:21Z | - |
dc.date.available | 2016-04-18T07:08:21Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/152952 | - |
dc.description.tableofcontents | სარჩევი––თავი 1.ნაშრომის ზოგადი დახასიათება–– თავი 2. ლიტერატურული მიმოხილვა–– 2.1. მცენარეული ნედლეული–– რომელიც შეიძლება გამოყენებულ იქნას ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტების წარმოებაში–– 2.1.1. საქართველოს ხილ-კენკროვანი ნედლეული–– 2.1.2. არატრადიციული ნედლეული–– 2.2. საკვები ბოჭკოების როლი სამკურნალო-პროფილაქტიკურ კვებაში–– 2.3. პროდუქტების კვებითი ღირებულება–– 2.4.დასკვნა ლიტერატურულ მიმოხილვაზე–– თავი3. ექსპერიმენტული ნაწილი–– 3.1. კვლევის ობიექტები და მეთოდები–– 3.1.1. კვლევის ობიექტები–– 3.1.2. კვლევის მეთოდები–– 3.2. ექსპერიმენტული კვლევის შედეგები–– 3.2.1. საქართველოში გავრცელებული ზოგიერთი სუბტროპიკულ მცენარეთა ნაყოფების ბიოქიმიური გამოკვლევა–– 3.2.2. ფუტკრის ფქილის დახასიათება და ქიმიური შედგენილობა–– 3.2.2.1. ფქილის შეგროვება და შენახვა–– 3.2.2.2. ფუტკრის ფქილის ბიოლოგიური მოქმედება (სამკურნალო-კვებითი თვისებები)–– 3.2.3. მცენარეული ნედლეულიდან ექსტრაქტული ნივთიერებების დიფუზიის პროცესის ოპტიმიზაცია ზემაღალი სიხშირის ელექტრომაგნიტური ველის ზეგავლენით–– 3.2.4. საკვები ბოჭკოების მიღება სუბტროპიკული ნაყოფების გამონაწნეხებიდან; 3.2.5.არატრადიციული ნედლეულის - მარცვლოვანი კულტურა ჯიჯლაყას (Amaranthus) ბიოქიმიური და ტექნოლოგიური გამოკვლევა–– 3.2.5.1. ამარანტის ფქვილის ქიმიური შედგენილობისა და მიკროსტრუქტურის გამოკვლევა–– 3.2.5.2. ამარანტის ფქვილის გავლენა ხორბლის ცომის თვისებებსა და პურის ხარისხზე–– 3.2.5.3. ხორბლის I ხარისხისა და ამარანტის ფქვილების ნარევის პურცხობის თვისებების გამოკვლევა–– 3.2.5.4. ამარანტის ფქვილის გავლენა ცომის თვისებებზე–– 3.2.5.5.ცომის მომზადების მეთოდის შემუშავება ამარანტის თქვილის გამოყენებით–– 3.2.5.6.ამარანტის ფქვილის გავლენა კარტოფილის დაავადების განვითარებაზე ხორბლის პურში–– 3.2.6. ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტთა ახალი ასორტიმენტის შემუშავება და მათი კვებითი ღირებულება–– დასკვნები–– გამოყენებული ლიტერატურა–– დანართი. | - |
dc.format.extent | 130 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.publisher | ქუთაისი | en_US |
dc.source | სუბტროპიკულ კულტურათა ნაყოფებისა და არატრადიციული მცენარეული ნედლეულის გამოყენებითი ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის შემუშავება / ც. ხუციძე: დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: მარია სილაგაძე ; კონსულტ.: დოდო თავდიდიშვილი ; საქ. გან. და მეცნ. სამ., საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. უნ-ტი - ქუთაისი, 2006 - 130გვ: - - ბიბლიოგრ: გვ. 116-130.(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი) | en_US |
dc.subject | სოფლის მეურნეობა | en_US |
dc.subject | სუბტროპიკული კულტურები | en_US |
dc.subject | კვების მრეწველობა | en_US |
dc.title | სუბტროპიკულ კულტურათა ნაყოფებისა და არატრადიციული მცენარეული ნედლეულის გამოყენებით ფუნქციონალური დანიშნულების კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის შემუშავება | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა | |
Avtoreferati rus.pdf | 380.19 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა | |
Avtoreferati.pdf | 370.44 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება