ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/153088
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ფრუიძე, გურამ | - |
dc.contributor.author | ჭანუყვაძე, ხათუნა | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-18T10:39:47Z | - |
dc.date.available | 2016-04-18T10:39:47Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/153088 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი–– თავი 1. ლიტერატურული მიმოხილვა–– 1.1. ლიმონის (ლიმონი დიოსკურია–– მეიერი–– ქართული) ჯიშების ბიოლოგიური დახასიათება–– 1.2. ციტრუსოვანთა ნაყოფის ქიმიური შედგენილობა–– 1.3. ლიმონის ნაყოფის შენახვა–გადამუშავება–– თავი 2. ექსპერიმენტალური ნაწილი–– 2.1. კვლევის ობიექტი და მეთოდები–– თავი 3. ლიმონის ნაყოფის ქიმიურ – ტექნოლოგიური შედგენილობის შესწავლა–– 3.1. ლიმონ დიოსკურიას ხარისხობრივი მაჩვენებლები–– 3.2. ლიმონის ნაყოფის ნახშირწყლები–– 3.3. ლიმონის ნაყოფის ორგანული მჟავები–– 3.4. ლიმონის სხვადასხვა ჯიშის მეთოქსილირებული ფლავონები–– 3.5. LL–ასკორბინის მჟავა ლიმონის სხვადასხვა ჯიშის ნაყოფში და მისი ცვალებადობა ნაყოფის გადამუშავების პროდუქტებში–– 3.6. ეკოლოგიური პირობების გავლენა ლიმონების - მეიერის–– დიოსკურიას და ქართულის ნაყოფის ეთეროვანი ზეთის შედგენილობაზე–– თავი 4. ლიმონის ნაყოფის შენახვა-გადამუშავების ზოგიერთი ტექნოლოგიური რეგლამენტების გამოკვლევა–– 4.1 ლიმონის ნაყოფის მომზადება პროდუქტის დასამზადებლად–– 4.2 ლიმონის ნაყოფის შენახვა–– 4.3 პროფილაქტურ – მატონიზირებელი უალკოჰოლო სასმელის მომზადება–– 4.4 კონფიტიურის წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება–– თავი 5. ეკონომიკური ეფექტიანობის ანგარიში–– 5.1 ლიმონის უალკოჰოლო მატონიზირებული სასმელის ეფექტიანობის ანგარიში–– 5.ლიმონის კონფიტიურის ეკონომიკური ეფექტიანობის ანგარიში–– 5.3. ლიმონის შენახვის ეფექტიანობის ანგარიში–– ძირითადი დასკვნები–– გამოყენებული ლიტერატურა–– დანართი. | - |
dc.format.extent | 85 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.publisher | ქუთაისი | en_US |
dc.source | ლიმონის პერსპექტიული სამრეწველო ჯიშების ნაყოფების ქიმიური და ტექნოლოგიური თავისებურებანი / ხ.ჭანუყვაძე: დის... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / სამეცნ. ხელმძღვ.: გურამ ფრუიძე ; მეცნ. კონსულტ.: გურამ პაპუნიძე ; ჩაის, სუბტროპ. კულტ. და ჩაის მრეწვ. ს.-კ. ინ-ტი - ქუთაისი, 2006 - 85გვ: - - ბიბლიოგრ.: გვ. 72-85. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი) | en_US |
dc.subject | სოფლის მეურნეობა | en_US |
dc.subject | სუბტროპიკული კულტურები | en_US |
dc.title | ლიმონის პერსპექტიული სამრეწველო ჯიშების ნაყოფების ქიმიური და ტექნოლოგიური თავისებურებანი | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 948.2 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა | |
Avtoreferati rus.pdf | 237.76 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა | |
Avtoreferati.pdf | 365.49 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება