ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/163289
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.advisorგოგიჩაიშვილი, გ.-
dc.contributor.authorმაისურაძე, გიორგი-
dc.date.accessioned2016-06-29T08:00:59Z-
dc.date.available2016-06-29T08:00:59Z-
dc.date.issued2008-11-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/163289-
dc.description.tableofcontentsშესავალი–– თავი I. ექსპერტული სისტემების გამოყენებითი ასპექტები–– 1.1. კვების პროდუქტების საწარმოს მართვის პრობლემები და აქტუალობა–– 1.2. ექსპერტული სისტემების კლასიფიკაცია–– 1.3. მართვის ექსპერტული სისტემების მოდელები–– 1.4. მმართველობითი გადაწყვეტილების მიღება–– 1.5. დინამიკური მართვის ექსპერტული სისტემები–– თავი II. წარმოების მართვის მოდელები და ალგორითმები–– 2.1.წარმოების ეკონომიკური მოდელი–– 2.2. კალენდარული დაგეგმვის ქსელური მეთოდები–– 2.3. ევრისტიკული ალგორითმების მიმოხილვა–– თავი III. ამოცანის გადაწყვეტის მხარდამჭერი სისტემები–– 3.1 დაგეგმვის ალგორითმის შერჩევა–– 3.2 ინფორმაციული უზრუნველყოფა–– 3.3 მართვის ექსპერტული სისტემის ალგორითმის ბლოკ-სქემის აღწერა–– თავი IV. შედეგების პრაქტიკული რეალიზაცია–– 4.1. კვების პროდუქტების დამამზადებელი საწარმოს განხილვა რძის კომბინატის მაგალითზე–– 4.2 ოპერაციების დაგეგმვის ალგორითმი–– დასკვნა–– გამოყენებული ლიტერატურა-
dc.format.extent154 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტიen_US
dc.sourceკვების პროდუქტების დამზადების მართვის ექსპერტული სისტემა / გ. მაისურაძე: დის... დოქტ. აკად. ხარ. / ხელმძღ: გ. გოგიჩაიშვილი; საქ. ტექ. უნ-ტი., 2008–154 გვ. - - ბიბლიოგრ: გვ. 153–154(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი)en_US
dc.subjectკვების მრეწველობაen_US
dc.subjectქიმიური მრეწველობაen_US
dc.subjectსაბაზრო მოთხოვნებიen_US
dc.titleკვების პროდუქტების დამზადების მართვის ექსპერტული სისტემაen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf1.17 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება