ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/164739
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ჩავლეიშვილი, ამირან | - |
dc.contributor.author | ხოსროშვილი, ნანული | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-08T10:59:48Z | - |
dc.date.available | 2016-07-08T10:59:48Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/164739 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი–– 1. ლიტერატურის მიმოხილვა–– 2. ნივრის შენახვის თანამედროვე ხერხები და მეთოდები–– 3. ექსპერიმენტული ნაწილი–– 1 კვლევის ობიექტი–– 11 კვლევითი სამუშაოს მიზანი და ამოცანები–– 111 კვლევითი სამუშაოს შესრულების მეთოდიკა–– 3.1. შენახვის დროს ნიორში მიმდინარე ძირითადი ბიოქიმიური პროცესები–– 3.2. ექსპერიმენტის დროს გამოყენებული მოსვენების მდგომარეობის გახანგრლივების ხერხები–– 3.3. ხილისა და ბოსტნეულის შესანახად მემბრანული სილიკონური მასალების გამოყენება და ნივრის შენახვისუნარიანობის გახანგრძლივების მიზნით პოლიმერული რეზინის აპკის გამოყენების შესაძლებლობა–– 3.4 შენახვისუნარიანობა და სასაქონლო ცვლილებები ნივრის შენახვის დროს ვარიანტების მიხედვით––210 3.5 ბიოქიმიური შემადგენლობის ცვალებადობა ნიორში შენახვის დროს ვარიანტების მიხედვით–– 3.6 ნახშირწყლების ცვალებადობა ნიორში შენახვის დროს ვარიანტების მიხედვით–– 3.7 ჟანგვა-აღდგენითი პროცესების დინამიკა ნივრის შენახვის დროს ვარიანტების მიხედვით–– 3.8. ნივრის ეთეროვანი ზეთების ცვალებადობა შენახვის პროცეში და არომატული კომპონენტების განაწილება–– 3.8.2. არომატული კომპონენტების განაწილება ნივრის სხვადასხვა ქსოვილში და მისი რაოდენობრივი განსაზღვრა–– 3.9. პოლიმერული რეზინის აპკში აიროვანი შედგნილობის ცვალებადობის დინამიკა შენახვის მთელ პერიოდში–– 4. დუშეთის რაიონის მაღალმთიან ზონაში ნივრის მოყვანის და ახალი ხერხით შენახვის მიზანშეწონილობა–– 4.1. დუშეთის რაიონის აგროკლიმატური დახასიათება–– 4.2. ნივრის მოყვანის აგროტექნიკა დუშეთის ზონაში ამ ზონის ნიადაგურ-კლიმატური პირობების ფონზე–– 4.3. სარგავი მასალის დამზადების დროს მიღებული ნივრის ნარჩენების გამოყენება სოიას ცილებით მდიდარი ახალი საკვები პროდუქტების დამზადების ტექნოლოგიაში–– მეწარმე სუბიექტის სტანდარტი–– სოიას ფარში და სოიას აჯიკა––მეწარმე სუბიექტის სტანდარტი–– ყველი სოიასი ნივრით–– 5. მიღებული კვლევის შედეგების საფუძველზე წარმოდგენილი ბიზნეს წინადადებები და ბიზნეს გეგმა––დასკვნები და წინადადებები–– გამოყენებული ლიტერატურა | - |
dc.format.extent | 208 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | ნივრის ნედლი და გადამუშავებული სახით შენახვის რაციონალური ტექნოლოგიის დამუშავება / ნ. ხოსროშვილი; დის... დოქტ. აკად. / ხელმძღვ.: ამირან ჩავლეიშვილი; საქ. აგრარ. უნ-ტი., თბ. 2010 - 208 გვ. - - ბიბლიოგრ: გვ. 196-205(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი) | en_US |
dc.subject | სოფლის მეურნეობა | en_US |
dc.subject | სურსათი | en_US |
dc.subject | ნივრის ტექნოლოგია | en_US |
dc.subject | ნივრის შენახვა | en_US |
dc.title | ნივრის ნედლი და გადამუშავებული სახით შენახვის რაციონალური ტექნოლოგიის დამუშავება | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 511.71 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება