Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166298
Title: ორგანული სელენის გავლენა ბროილერის ხორცის ხარისხზე და მისი თერმული დამუშავების (გაყინვა-გალღობა) ოპტიმალური რეჟიმების დადგენა
Authors: მელიქია, ეკატერინე
Keywords: სოფლის მეურნეობა
ხორცის, რძისა და თევზის ტექნოლოგია
კვების მრეწველობა
Issue Date: 2011
Publisher: თბილისი
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disertacia.pdf1.42 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.