ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166315
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ნაჭყებია, ჯემალ | - |
dc.contributor.author | ზაზაშვილი, ნიკოლოზ | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-19T12:19:45Z | - |
dc.date.available | 2016-07-19T12:19:45Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166315 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი –– 2. ლიტერატურის მიმოხილვა –– 2.1. თხიერი საკვები არე აერობული და ფაკულტატური ანაერობული მიკროორგანიზმებისათვის –– 2.2. მყარი საკვები არე აერობული და ფაკულტატური ანაერობული მიკროორგანიზმებისათვის –– 2.3. თხიერი საკვები არე ანაერობული მიკროორგანიზმებისათვის –– 2.4. მყარი საკვები არე ანაერობული მიკროორგანიზმებისათვის –– 2.5. მცენარეული სუბსტრატისაგან დამზადებული საკვები ნიადაგები –– 2.6. საკვები ნიადაგები–– რომლებიც გამოყენებულია ზოგიერთი დაავადების აღმძვრელის ბიოქიმიური აქტივობის დასადგენად და კულტივირებისათვის–– 3. საკუთარი გამოკვლევები –– 3.1. კვლევის მასალა და მეთოდები –– 3.2. მცენარეული კულტურებისაგან დამზადებული ნიადაგის ქიმიური შედგენილობა –– 3.3. საცდელ მშრალ საკვებ ნიადაგზე აერობული და ანაერობული მიკროორგანიზმების კულტივირება –– 4. ახალი საკვები არე აერობული და ანაერობული მიკროორგანიზმებისათვის –– 4.1. ახალი საკვები არე აერობული და ფაკულტატური ანაერობული მიკროორგანიზმების კულტივირებისათვის –– 4.2. ახალი საკვები არე ანაერობული მიკროორგანიზმების კულტივირებისათვის –– 5. კლოსტრიდიების შეწყვილების ცდები ეშერიხიებთან და სტაფილოკოკებთან –– 5.1. კლოსტრიდიებისა და ეშერიხიების შეწყვილების ცდები ახალ საკვებ ნიადაგზე –– 5.2. კლოსტრიდიებისა და სტაფილოკოკების შეწყვილების ცდები ახალ საკვებ ნიადაგზე –– 5.3. ახალ საკვებ ნიადაგზე E.coli-ს კლოსტრიდიალური რეკომბინანტებისაგან დამზადებული ვაქცინის იმუნოგენური თვისებების შესწავლა ––6. ზოგიერთი ბიოლოგიური–– ქიმიური და ფიზიკური ფაქტორების გავლენა Cl.perfringens-ის თვისებებზე –– ა) იმუნური შრატის გავლენა –– ბ) სტრეპტომიცინის გავლენა Cl.perfringens-ის თვისებებზე ––გ) დაბალი ტემპერატურის გავლენა Cl.perfringens-ის თვისებებზე –– 7. მიღებული შედეგების განხილვა–– 8. დასკვნები –– 9. პრაქტიკული წინადადებები –– 10. გამოყენებული ლიტერატურის სია | - |
dc.format.extent | 130 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | მცენარეული სუბსტრატისაგან დამზადებული საკვები არე აერობული და ანაერობული მიკროორგანიზმების კულტივირებისათვის / ნ. ზაზაშვილი; დის... დოქტ. აკად. ხარ. / ხელმძღვ.: ამირან ჩავლეიშვილი; საქ. აგრარული უნ-ტი; თბ., 2010 - 130 გვ. - - ბიბლიოგრ.: გვ. 121-130.(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი) | en_US |
dc.subject | მიკროორგანიზმების კულტივირება | en_US |
dc.subject | აერობული მიკროორგანიზმები | en_US |
dc.subject | ვეტერინარია | en_US |
dc.title | მცენარეული სუბსტრატისაგან დამზადებული საკვები არე აერობული და ანაერობული მიკროორგანიზმების კულტივირებისათვის | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 608.65 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება