ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166481
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | კოზმანიშვილი, აპოლონ | - |
dc.contributor.author | ორჯანელი, ნაილი | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-20T13:06:19Z | - |
dc.date.available | 2016-07-20T13:06:19Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166481 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი–– თავი I. ლიტერატურული მიმოხილვა–– 1.1. ბოცვრის მონელების თავისებურებანი–– 1.2. მებოცვრეობაში გამოყენებული საკვები საშუალებები–– 1.3. საკონსერვო მრეწველობის ანარჩენები–– 1.4. ციტრუსების ანარჩენი–– 1.5. ჩაის ანარჩენი–– 1.6. შაქრის ჭარხლის ანარჩენი–– 1.7. ბადრიჯნის ფოჩის ანარჩენი–– 1.8. ტყის წარმოების ანარჩენი–– 1.9. ასკილის და სვიის ანარჩენი–– 1.10. მევენახეობის ანარჩენი–– 1.11. აბრეშუმის ჭიის ჭუპრი–– თავი II. კვლევის მასალა–– მეთოდიკა და ცდის ჩატარების პირობები–– თავი III. საკუთარი გამოკვლევა–– 3.1. ანარჩენებისგან ფქვილის დამზადების ტექნოლოგია–– 3.2. ტომატის, ხილის–– ჩაისა და აბრეშუმის ჭიის ჭუპრის ანარჩენების ფქვილის უვნებლობა–– თავი IV. საკუთარი გამოკვლევის შედეგები–– 4.1. პირველი ცდა–– 4.1.1. ცოცხალი მასის დინამიკა–– 4.1.2. მოზარდის შენარჩუნება–– 4.1.3. საკვების ათვისება და ანაზღაურება გამოზრდის პერიოდში–– 4.2. მეორე ცდა–– 4.2.1. ცოცხალი მასის დინამიკა–– 4.2.2. მოზარდის შენარჩუნება–– 4.2.3. საკვების ათვისება და ანაზღაურება გამოზრდის პერიოდში–– 4.3. მესამე ცდ –– 4.3.1. ცოცხალი მასის დინამიკა–– 4.3.2. მოზარდის შენარჩუნება–– 4.3.3. საკვების ათვისება და საკვების ანაზღაურება–– თავი V. მეორე სერია––5.1. ცოცხალი მასის დინამიკა–– 5.2. მოზარდის შენარჩუნება–– 5.3. საკვების ანაზღაურება გამოზრდის პერიოდშ–– 5.4. საზრდო ნითიერებების მონელება და აზოტის ათვისება–– 5.5. მეხორცული პროდუქტიულობა–– 5.6. ჰემატოლოგიური მაჩვენებლები–– 5.7. ტყავ-ბეწვეულის ხარისხი–– თავი VI. ეკონომიური ეფექტიანობა––დასკვნები და წინადადებები–– პრაქტიკული წინადადებები–– გამოყენებული ლიტერატურა | - |
dc.format.extent | 121 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | ბოცვრის რაციონალური კვების ტიპის დამუშავება საქართველოს პირობებში / ნ. ორჯანელი; დის... დოქტ. აკად. ხარ. / ხელმძღვ.: აპოლონ კოზმანიშვილი; საქ. აგრარული უნ-ტი; თბ., 2011 - 121 გვ. - - ბიბლიოგრ.: გვ. 118 -121.(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი) | en_US |
dc.subject | შინაური ცხოველები | en_US |
dc.subject | ბოცვრების კვება | en_US |
dc.subject | საკვებთა ტექნოლოგია | en_US |
dc.title | ბოცვრის რაციონალური კვების ტიპის დამუშავება საქართველოს პირობებში | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 757.09 kB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება