Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/171510
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ჯაფარიძე, ზურაბ | - |
dc.contributor.author | გორგოძე, გიზო | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-01T11:24:57Z | - |
dc.date.available | 2016-09-01T11:24:57Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/171510 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი ( ნაშრომის ზოგადი დახასიათება ) -- 1. ლიტერატურის ანალიზური მიმოხილვა -- 1.1. შესავალი -- 1.2. ყურძნის წიპწა და მისი გადამუშავების თანამედროვე მდგომარეობა -- 1.2.1. წიპწის ფიზიკურ-მექანიკური და ფიზიკურ-ქიმიური მახასიათებლები -- 1.2.2. ყურძნის წიპწის ქიმიური შედგენილობა -- 1.2.3. ყურძნის წიპწის მიღების ხერხები -- 1.2.4. ყურძნის წიპწის გადამუშავების ხერხები -- 1.2.5. ყურძნის ზეთის მიღების თანამედროვე მდგომარეობა -- 1.3. ექსტრაჰირების პროცესის თეორიული წინაპირობები -- 1.4. ექსტრაქციის პროცესზე მოქმედი ძირითადი ფაქტორები -- შედეგების განსჯა -- 2. კვლევის ობიექტები და ექსპერიმენტის მეთოდოლოგია -- 2.1. ექსტრაქციის პროცესის კვლევის წინაპირობები -- 2.2. ოპტიმიზაციის პარამეტრებისა და მათზე მოქმედი ფაქტორების შერჩევა და დასაბუთება -- 2.2.1. ოპტიმიზაციის პარამეტრების შერჩევა და დასაბუთება -- 2.2.2. ოპტიმიზაციის პარამეტრებზე მოქმედი ფაქტორებისა და მათი ვარირების ინტერვალების დასაბუთება -- ყურძნის წიპწის ბურბუშელადან ზეთის პირდაპირი ექსტრაქციის საწარმოო ექსპერიმენტის პირობები -- 3. ყურძნის წიპწის ექსტრაქტოვანი ზეთის საწარმოო ექსპერიმენტის დაგეგმვა და ოპტიმიზაცია -- 3.1. ყურძნის წიპწის ბურბუშელადან ზეთის ექსტრაქციის საწარმოო ექსპერიმენტის რეალიზაცია -- 3.3. ყურძნის წიპწის ექსტრაქტოვანი ზეთის ცხიმოვან–მჟავური ანალიზის შედეგები -- 3.4. ყურძნის წიპწის ბურბუშელადან ზეთის წარმოების პროცესულ–აპარატურული სქემა და საწარმოო პროცესების კონტროლის პარამეტრები -- ძირითადი დასკვნები -- გამოყენებული ლიტერატურა . | - |
dc.format.extent | 120 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | ყურძნის წიპწის ექსტრაქტოვანი ზეთის სამრეწველო წარმოების პროცესულ–აპარატურული დამუშავება /გ.გორგოძე; დის...დოქტ. აკად. ხარ./სამეცნ.ხელმძღვ.:ზურაბ ჯაფარიძე; საქ.ტექნიკური უნ–ტი; თბ., 2013-120 გვ.- -ბიბლიოგრ.: გვ.117-120. UDC: 663.2.52. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი, D 17.758) | en_US |
dc.subject | ყურძნის წიპწის გადამუშავება | en_US |
dc.subject | ქიმიური მრეწველობა | en_US |
dc.title | ყურძნის წიპწის ექსტრაქტოვანი ზეთის სამრეწველო წარმოების პროცესულ–აპარატურული დამუშავება | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Avtoreferati.pdf | 471.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.