ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/171851
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ჯაფარიძე, ზურაბ | - |
dc.contributor.author | თომაძე, ნანა | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-05T10:34:15Z | - |
dc.date.available | 2016-09-05T10:34:15Z | - |
dc.date.issued | 2014-06 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/171851 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი -- 1. ლიტერატურის მიმოხილვა -- 1.1. მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქციის ბიო-ფიზიკური მექანიზმი -- 1.2. მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქციის პროცესის თეორიული საფუძვლების მიმოხილვა -- 1.3. ექსტრაჰირების მეთოდების კლასიფიკაცია -- 1.4. მყარი მასალიდან ნივთიერებათა საექსტრაქციო მოწყობილობები -- 1.5. I თავის დასკვნები -- 2. შედეგები და განსჯა -- 2.1. მცენარეული ნედლეულის ორიგინალური ექსტრაქტორის დამუშავებ -- 2.2. ექსტრაქციის ჰიდროდინამიკური პროცესის თეორიული ანალიზი -- 2.3. ეჟექტორული ექსტრაქციის ენერგეტიკული ეფექტის შეფასება -- 2.4. მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქციის პროცესის ალბათური შეფასება -- 2.4.1. დიფუზიური პროცესის ანალიზი -- 2.4.2. კონვექციური დიფუზიის პროცესის ანალიზი -- 2.5. ქსტრაქციის კინეტიკური პროცესის კვლევა -- 2.6. ექსტრაქციის პროცესის კონსტანტას ექსპერიმენტული კვლევა -- 2.7. მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქციის ექსპერიმენტული კვლევა -- 2.7.1. ნედლეულის დახასიათება -- 2.7.2. ნედლეულის ლაბორატორიული გამოკვლევა -- 2.7.3. მოცვის ნაყოფის ბიოლოგიურად აქტიური ექსტრაქტების ტექნოლოგიური პროცესების დამუშავება -- 2.7.4. მოცვის ნაყოფის ექსტრაქციის საწარმოო ექსპერიმენტის პირობების დასაბუთება -- 2.7.5. საწარმოო-ექსპერიმენტული დანადგარი -- 2.7.6. მოცვის ექსტრაქტების ანტიოქსიდანტური აქტიურობის განსაზღვრის მეთოდიკა -- 2.7.7. მოცვის ნაყოფის ექატრაქციის საწარმოო ექსპერიმენტის რეალიზაცია -- 2.7.8. მოცვის ნაყოფის ექსტრაქციის საწარმოო ექსპერიმენტის ოპტომიზაცია -- 2.7.9. მოცვის ნაყოფის თხევადი ექსტრაქტის დაკონცენტრირება -- 2.7.10. მოცვის ნაყოფის ბიოლოგიურად აქტიური თხევადი ექსტრაქტის ხარისხის კონტროლის მეთოდის დამუშავება -- 2.7.11. მოცვის ნაყოფის თხევადი კონცენტრირებული და მშრალი ექსტრაქტის წარმოების ტექნოლოგიური სქემა და აპარატურული გაფორმება -- 2.7.12. ექსტრაქტორის რეკომენდებული ტექნიკური მახასიათებლები -- 3. დასკვნა; გამოყენებული ლიტერატურა -- დანართი -- დანართი 1 -- დანართი 2. | - |
dc.format.extent | 133 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | მცენარეული საკვებ-პროფილაქტიკური ექსტრაქტების წარმოების პროცესულ-აპარატურული დამუშავება/ნ.თომაძე; დის...დოქტ. აკად. ხარ./სამეცნ.ხელმძღვ.: ზურაბ ჯაფარიძე; საქ.ტექნიკური უნ–ტი; თბ., 2014-133 გვ.-- ბიბლიოგრ.:130-133. UDC: 664.86+66.061.3) (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი, D 17.955) | en_US |
dc.subject | მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქტების წარმოება | en_US |
dc.subject | ექსტრაქტორები | en_US |
dc.subject | ქიმიური მრეწველობა | en_US |
dc.title | მცენარეული საკვებ-პროფილაქტიკური ექსტრაქტების წარმოების პროცესულ-აპარატურული დამუშავება | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 3.45 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა | |
Avtoreferati.pdf | 945.09 kB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება