ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/171851
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.advisorჯაფარიძე, ზურაბ-
dc.contributor.authorთომაძე, ნანა-
dc.date.accessioned2016-09-05T10:34:15Z-
dc.date.available2016-09-05T10:34:15Z-
dc.date.issued2014-06-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/171851-
dc.description.tableofcontentsშესავალი -- 1. ლიტერატურის მიმოხილვა -- 1.1. მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქციის ბიო-ფიზიკური მექანიზმი -- 1.2. მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქციის პროცესის თეორიული საფუძვლების მიმოხილვა -- 1.3. ექსტრაჰირების მეთოდების კლასიფიკაცია -- 1.4. მყარი მასალიდან ნივთიერებათა საექსტრაქციო მოწყობილობები -- 1.5. I თავის დასკვნები -- 2. შედეგები და განსჯა -- 2.1. მცენარეული ნედლეულის ორიგინალური ექსტრაქტორის დამუშავებ -- 2.2. ექსტრაქციის ჰიდროდინამიკური პროცესის თეორიული ანალიზი -- 2.3. ეჟექტორული ექსტრაქციის ენერგეტიკული ეფექტის შეფასება -- 2.4. მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქციის პროცესის ალბათური შეფასება -- 2.4.1. დიფუზიური პროცესის ანალიზი -- 2.4.2. კონვექციური დიფუზიის პროცესის ანალიზი -- 2.5. ქსტრაქციის კინეტიკური პროცესის კვლევა -- 2.6. ექსტრაქციის პროცესის კონსტანტას ექსპერიმენტული კვლევა -- 2.7. მცენარეული ნედლეულის ექსტრაქციის ექსპერიმენტული კვლევა -- 2.7.1. ნედლეულის დახასიათება -- 2.7.2. ნედლეულის ლაბორატორიული გამოკვლევა -- 2.7.3. მოცვის ნაყოფის ბიოლოგიურად აქტიური ექსტრაქტების ტექნოლოგიური პროცესების დამუშავება -- 2.7.4. მოცვის ნაყოფის ექსტრაქციის საწარმოო ექსპერიმენტის პირობების დასაბუთება -- 2.7.5. საწარმოო-ექსპერიმენტული დანადგარი -- 2.7.6. მოცვის ექსტრაქტების ანტიოქსიდანტური აქტიურობის განსაზღვრის მეთოდიკა -- 2.7.7. მოცვის ნაყოფის ექატრაქციის საწარმოო ექსპერიმენტის რეალიზაცია -- 2.7.8. მოცვის ნაყოფის ექსტრაქციის საწარმოო ექსპერიმენტის ოპტომიზაცია -- 2.7.9. მოცვის ნაყოფის თხევადი ექსტრაქტის დაკონცენტრირება -- 2.7.10. მოცვის ნაყოფის ბიოლოგიურად აქტიური თხევადი ექსტრაქტის ხარისხის კონტროლის მეთოდის დამუშავება -- 2.7.11. მოცვის ნაყოფის თხევადი კონცენტრირებული და მშრალი ექსტრაქტის წარმოების ტექნოლოგიური სქემა და აპარატურული გაფორმება -- 2.7.12. ექსტრაქტორის რეკომენდებული ტექნიკური მახასიათებლები -- 3. დასკვნა; გამოყენებული ლიტერატურა -- დანართი -- დანართი 1 -- დანართი 2.-
dc.format.extent133 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.sourceმცენარეული საკვებ-პროფილაქტიკური ექსტრაქტების წარმოების პროცესულ-აპარატურული დამუშავება/ნ.თომაძე; დის...დოქტ. აკად. ხარ./სამეცნ.ხელმძღვ.: ზურაბ ჯაფარიძე; საქ.ტექნიკური უნ–ტი; თბ., 2014-133 გვ.-- ბიბლიოგრ.:130-133. UDC: 664.86+66.061.3) (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი, D 17.955)en_US
dc.subjectმცენარეული ნედლეულის ექსტრაქტების წარმოებაen_US
dc.subjectექსტრაქტორებიen_US
dc.subjectქიმიური მრეწველობაen_US
dc.titleმცენარეული საკვებ-პროფილაქტიკური ექსტრაქტების წარმოების პროცესულ-აპარატურული დამუშავებაen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf3.45 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Avtoreferati.pdf945.09 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება