Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/274385
Title: | ტრიტიკალეს ბიოლოგიური თავისებურებანი, ქიმიური შემადგენლობა და პურის ტექნოლოგიაში მისი გამოყენების პერსპექტივები |
Authors: | ეპიტაშვილი, თინათინ |
Keywords: | პურის ტექნოლოგია ტრიტიკალეს ბიოლოგიური თავისებურებანი ქიმიური შემადგენლობა |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | თბილისი |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 2.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Avtoreferat.pdf | 830.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.