Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/274385
Title: ტრიტიკალეს ბიოლოგიური თავისებურებანი, ქიმიური შემადგენლობა და პურის ტექნოლოგიაში მისი გამოყენების პერსპექტივები
Authors: ეპიტაშვილი, თინათინ
Keywords: პურის ტექნოლოგია
ტრიტიკალეს ბიოლოგიური თავისებურებანი
ქიმიური შემადგენლობა
Issue Date: 2018
Publisher: თბილისი
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disertacia.pdf2.77 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Avtoreferat.pdf830.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.