ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/383894
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.editorივარდავა, ა.-
dc.date.accessioned2022-05-23T09:51:48Z-
dc.date.available2022-05-23T09:51:48Z-
dc.date.issued1963-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/383894-
dc.formatფერადი ოფსეტიen_US
dc.publisherთბილისი : საქართველოს კპ ცკ-ის გამომცემლობის სტამბა.en_US
dc.source"რძის ცხიმიანობის განსაზღვრა." (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფიის საარქივო ფონდის განყოფილება FP 23/1963)en_US
dc.subjectპლაკატიen_US
dc.subjectპლაკატი-ცნობარიen_US
dc.subjectრძეen_US
dc.titleრძის ცხიმიანობის განსაზღვრა.en_US
dc.title.alternativeОпределение процента жира в молоке.en_US
dc.typeImageen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის პლაკატების კოლექცია

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
T 1963 23.jpg4.68 MBJPEGგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება