Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/521308
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorქაცარავა, რამაზ-
dc.contributor.advisorფალავანდიშვილი, თამარ-
dc.contributor.authorჯიბლაძე, თამარ-
dc.date.accessioned2024-11-13T07:29:44Z-
dc.date.available2024-11-13T07:29:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/521308-
dc.description.tableofcontentsშესავალი -- 1. ლიტერატურის მიმოხილვა -- 1.1. აგროპროდუქტების კვებითი ღირსება და ბიოქიმიური ცვლილებები შენახვის დროს -- 1.2. აგროპროდუქტების შეფუთვის სახეები და მნიშვნელობა -- 1.3. აგროპტოდუქტების პრეზერვაციისთვის გამოყენებული საკვები საფარი მასალები -- 1.4. საკვები საფარის დამზადების და აგროპროდუქტების დაფარვის მეთოდები -- 1.5. კვლევის მიზნები და ამოცანები -- 2. ექსპერიმენტული ნაწილი -- 2.1. ექსპერიმენტული ბაზა და გამოყენებული დანადგარები -- 2.2. კვლევის მეთოდები -- 3. კვლევის შედეგები და მათი განსჯა -- 3.1. ფსევდოპროტეინული საკვები საფარით ვაშლისა და სტაფილოს შენახვის ოპტიმალური პირობების დადგენა ექსპერიმენტის მათემატიკური დაგეგმვის გზით -- 3.2. წონითი დანაკარგების შესწავლა ვაშლისა და სტაფილოს საკვლევ ნიმუშებში -- 3.3. ექსპერიმენტი მინის სფეროზე -- 3.4. საკვები საფარის სისქის დადგენა ელექტრონულ მასკანირებელი მიკროსკოპით (SEM) -- 3.5. ფსევდოპროტეინული საკვები საფარის გავლენა ბანანის შენახვის ხანგრძლივობაზე -- დასკვნა -- გამოყენებული ლიტერატურა-
dc.format.extent129 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.subjectქიმიაen_US
dc.subjectქიმიური ტექნოლოგიაen_US
dc.titleფსევდოპროტეინული საკვები საფარით აგროპროდუქტების პრეზერვაციისას მიმდინარე პროცესების ქიმიზმის კვლევაen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jibladze_Tamar_Disertacia.pdf3.99 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Jibladze_Tamar_Avtoreferati.pdf1.46 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.