Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/534995
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ხუციშვილი, როზა | - |
dc.contributor.author | ბოკერია, აკაკი | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-17T11:27:30Z | - |
dc.date.available | 2025-02-17T11:27:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/534995 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი -- 1. ლიტერატურის მიმოხილვა -- 1.1. ძროხის რძის ქიმიური შემადგენლობა -- 1.2 თაფლის დახასიათება -- 1.3. რძის პროდუქტები საქართველოში -- 2. ექსპერიმენტული კვლევა -- 2.1. კვლევისას გამოყენებული მეთოდები -- 2.2. რძის პროდუქტები თაფლის დამატებით - ტექნოლოგიების შემუშავება -- 3. შედეგები და მათ განსჯა -- 3.1. მიკრობიოლოგიური ანალიზის შედეგები -- 3.2. ნახშირწყლების ანალიზი -- 3.3. კათიონების ანალიზი -- 3.4. ცხიმოვანი მჟავების ანალიზი -- 3.5. ამინომჟავების ანალიზი -- 3.6. ფენოლური ნაერთების კვლევა -- 3.7. მაწვნის ანტიოქსიდანტური აქტივობა -- 3.8. .ძირითადი სენსორული მახასიათებლები -- 3.9. .მაწვნიდან გამოყოფილი ბაქტერიების პროტეაზური აქტივობა -- დასკვნა -- ციტირებული ლიტერატურის ნუსხა | - |
dc.format.extent | 121 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.subject | ქიმიური და ბიოლოგიური ინჟინერია | en_US |
dc.title | თაფლით გამდიდრებული რძის ნაწარმის და მისი წარმოების თანმხლები პროდუქტების ტექნოლოგია | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bokeria_Akaki_Disertacia.pdf | 4.34 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open | |
Bokeria_Akaki_Avtoreferati.pdf | 778 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.