ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/534995
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.advisorხუციშვილი, როზა-
dc.contributor.authorბოკერია, აკაკი-
dc.date.accessioned2025-02-17T11:27:30Z-
dc.date.available2025-02-17T11:27:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/534995-
dc.description.tableofcontentsშესავალი -- 1. ლიტერატურის მიმოხილვა -- 1.1. ძროხის რძის ქიმიური შემადგენლობა -- 1.2 თაფლის დახასიათება -- 1.3. რძის პროდუქტები საქართველოში -- 2. ექსპერიმენტული კვლევა -- 2.1. კვლევისას გამოყენებული მეთოდები -- 2.2. რძის პროდუქტები თაფლის დამატებით - ტექნოლოგიების შემუშავება -- 3. შედეგები და მათ განსჯა -- 3.1. მიკრობიოლოგიური ანალიზის შედეგები -- 3.2. ნახშირწყლების ანალიზი -- 3.3. კათიონების ანალიზი -- 3.4. ცხიმოვანი მჟავების ანალიზი -- 3.5. ამინომჟავების ანალიზი -- 3.6. ფენოლური ნაერთების კვლევა -- 3.7. მაწვნის ანტიოქსიდანტური აქტივობა -- 3.8. .ძირითადი სენსორული მახასიათებლები -- 3.9. .მაწვნიდან გამოყოფილი ბაქტერიების პროტეაზური აქტივობა -- დასკვნა -- ციტირებული ლიტერატურის ნუსხა-
dc.format.extent121 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.subjectქიმიური და ბიოლოგიური ინჟინერიაen_US
dc.titleთაფლით გამდიდრებული რძის ნაწარმის და მისი წარმოების თანმხლები პროდუქტების ტექნოლოგიაen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Bokeria_Akaki_Disertacia.pdf4.34 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Bokeria_Akaki_Avtoreferati.pdf778 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება