Search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Item hits:
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|---|
1970 | ღვინის საწარმოთა მანქანა-აპარატები : ნაწილი I | მესარქიშვილი, სტანისლავ; იოსელიანი, შალვა | |
1976 | წითელი ღვინის დაყენება | კურდღელაშვილი, მარინა | |
1976 | ქართული ღვინის ხარისხის გაუმჯობესების გზები | მოდებაძე, ვახტანგ | |
1895 | ღვინის დაყენება | პეტრიაშვილი, ვასილ | |
1974 | ნაკლებდაჟანგული სუფრის თეთრი ღვინის ტექნოლოგია | კოხრეიძე, გულერი; ფირცხალავა, ც.; მესხი, ო.; საქართველოს სსრ კვების მრეწველობის სამინისტრო. "სამტრესტი" | |
1974 | ღვინის ბიოქიმიური შექმნის საკითხები : თანამედროვე შეხედულებანი და შესწავლის პერსპექტივები | სიხარულიძე, თამაზ; ალექსი-მესხიშვილი, გ. | |
1979 | ღვინის ძირითადი კომპონენტების ტექნოლოგიური და დიეტური მნიშვნელობა | გომიაშვილი, ჯუმბერ | |
2020 | მეღვინეობა : სასწავლო სახელმძღვანელო | პუტცი, ჰილარიუს; ჩიჩუა, დავით; ჯორბენაძე, ეკატერინე | |
1976 | ღვინის ფიზიკური და ფიზიკურ-ქიმიური ანალიზი | კანანაძე, თამარ; ბერიძე, გ. | |
1985 | ღვინის წარმოების რაციონალური ტექნოლოგია | საქართველოს სსრ სასოფლო-სამეურნეო წარმოების სახელმწიფო კომიტეტი; მებაღეობის, მევენახეობის და მეღვინეობის სამეცნიერ-კვლევითი ინსტიტუტი; ჩხარტიშვილი, ნ. |