Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Disertacia.pdf.jpg2021ქართული ქვევრის ღვინის ბიოქიმიური მახასიათებლების შესწავლაქვარცხავა, გიორგი; სორდია, ელენე
Disertacia Ch.G..pdf.jpg2021მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებითტყემალაძე, გურამ; გოგოლი, გიული; ჭუმბურიძე, გოჩა
Disertacia Dz.S..pdf.jpg2021მზესუმზირას ადგილობრივი ნედლეულისაგან წარმოებული ზეთების რაფინირების ინოვაციური ტექნოლოგიის შემუშავებასირაძე, მანანა; ტყემალაძე, გურამ; ძნელაძე, სოფიო
Chiqovani_Papuna_Disertacia.pdf.jpg2024ანტიოქსიდანტური კონცენტრატების დამუშავების ინოვაციური ტექნოლოგია ფერადი ყურძნის მეორადი რესურსებიდანღვინიანიძე, თემურ; ჩიქოვანი, პაპუნა