Search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.004 seconds).
- previous
- 1
- next
Item hits:
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|---|
![]() | 2021 | ქართული ქვევრის ღვინის ბიოქიმიური მახასიათებლების შესწავლა | ქვარცხავა, გიორგი; სორდია, ელენე |
![]() | 2021 | მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებით | ტყემალაძე, გურამ; გოგოლი, გიული; ჭუმბურიძე, გოჩა |
![]() | 2021 | მზესუმზირას ადგილობრივი ნედლეულისაგან წარმოებული ზეთების რაფინირების ინოვაციური ტექნოლოგიის შემუშავება | სირაძე, მანანა; ტყემალაძე, გურამ; ძნელაძე, სოფიო |
![]() | 2024 | ანტიოქსიდანტური კონცენტრატების დამუშავების ინოვაციური ტექნოლოგია ფერადი ყურძნის მეორადი რესურსებიდან | ღვინიანიძე, თემურ; ჩიქოვანი, პაპუნა |