Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/332254
Title: | ქართული ქვევრის ღვინის ბიოქიმიური მახასიათებლების შესწავლა |
Authors: | სორდია, ელენე |
Keywords: | სასურსათო ტექნოლოგია |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | თბილისი |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 991.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Avtoreferati.pdf | 266.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.