ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/332254
სათაური: ქართული ქვევრის ღვინის ბიოქიმიური მახასიათებლების შესწავლა
ავტორები: სორდია, ელენე
საკვანძო სიტყვები: სასურსათო ტექნოლოგია
გამოცემის თარიღი: 2021
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf991.12 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
Avtoreferati.pdf266.42 kBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება