ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/332254
სათაური: | ქართული ქვევრის ღვინის ბიოქიმიური მახასიათებლების შესწავლა |
ავტორები: | სორდია, ელენე |
საკვანძო სიტყვები: | სასურსათო ტექნოლოგია |
გამოცემის თარიღი: | 2021 |
გამომცემელი: | თბილისი |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 991.12 kB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა | |
Avtoreferati.pdf | 266.42 kB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება