Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/154118
Title: | ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოკვლევა ვარდისფერი და ცქრიალა ღვინოების დამზადების პროცესში მათი ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით |
Authors: | ებელაშვილი, ნანა |
Keywords: | ქიმიური მრეწველობა ალკოჰოლიანი სასმელები ღვინის ტექნოლოგია |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | თბილისი |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 6.62 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Danarti.pdf | 10.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.