Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166470
Title: ხორბლის ექსტრაქტიდან დამზადებულ საკვებ არეზე კულტივირებული “სტი” სავაქცინე შტამის მახასიათებლების შესწავლა
Authors: არსენაშვილი, ირმა
Keywords: ვირუსოლოგია
მიკოლოგია
სავეტერინარო მიკრობიოლოგია
Issue Date: 2006
Publisher: თბილისი
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disertacia.pdf812.6 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.