ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/243737
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorმოდებაძე, კ.-
dc.date.accessioned2017-12-13T07:28:34Z-
dc.date.available2017-12-13T07:28:34Z-
dc.date.issued1929-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/243737-
dc.format.extent12 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.sourceრაჭული ღვინის "ხვანჭკარა"-ს დაუდუღებლობის მიზეზი, მისი ტიპის ჩამოყალიბებისა და ღირსების გაუმჯობესების შესაძლებლობა. - [ტფ. : ექსპერ. აგრონომიის ინ-ტი, 1929 (პოლიგრაფტრ. მე-3 სტ.]). - 73-82გვ. ; 27სმ.. - უთავფ.. - რეზ. რუს. და ფრანგ. ენ.. - ცალკე ამონაბეჭდი: ექსპერ. აგრონომიის ინ-ტის მოამბე, N1. - [ფ.ა.], 25ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, F 7.109/4 - საარქივო ფონდი)en_US
dc.subjectხვანჭკარაen_US
dc.subjectმეღვინეობა საქართველოშიen_US
dc.titleრაჭული ღვინის "ხვანჭკარა"-ს დაუდუღებლობის მიზეზი, მისი ტიპის ჩამოყალიბებისა და ღირსების გაუმჯობესების შესაძლებლობაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Rajuli_Gvinis_Xvanchkaras_Shesadzebloba-.pdf19.24 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება