Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/304260
Title: გუდის ყველის მომწიფებაში მონაწილე ბაქტერიების გამოყოფა და მათი პრობიოტიკული თვისებების საფუძველზე ახალი ტექნოლოგიების შემუშავება
Authors: საჩანელი, თამარ
Keywords: აგრარული მეცნიერებები
გუდის ყველი
Issue Date: 2019
Publisher: თბილისი
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disertacia.pdf2.57 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Avtoreferati.pdf297.41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.