ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307232
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorბაღათურია, ნუგზარ-
dc.date.accessioned2019-08-30T12:05:08Z-
dc.date.available2019-08-30T12:05:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.isbn978-9941-8-0261-4-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307232-
dc.format.extent169 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.subjectCO2-ის არეში ყურძნის დურდოს ალკოჰოლური დუღილის და დავარგების პროცესის კვლევაen_US
dc.subjectნაკლებად დაჟანგული სუფრის მშრალი თეთრი ღვინოების ქარმოების ტექნოლოგიებიen_US
dc.subjectთეთრი და წითელი ღვინოების წარმოება მადუღარი ტკბილი აერაციის პირობებშიen_US
dc.titleღვინის დაყენება : CO2-ის არეში და აერირების პირობებშიen_US
dc.title.alternativeაკადემიკოს ნუგზარ ბაღათურიას მეთოდი : მონოგრაფიაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Gvinis_Dayeneba_CO2-is_Areshi_Da_Aerirebis_Pirobebshi.pdf4.25 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება