ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/322843
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorნამგალაძე, რ.-
dc.date.accessioned2020-09-03T12:27:02Z-
dc.date.available2020-09-03T12:27:02Z-
dc.date.issued1965-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/322843-
dc.format.extent42 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : საბჭოთა საქართველოen_US
dc.sourceყურძნისა და ღვინის სასარგებლო თვისებები. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1965. - 39გვ. ; 20სმ.. - 4კ., 4000ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, მეღვინეობის დარბაზი, K 119.229/3 0V)en_US
dc.subjectსაღვინე ვაზის ჯიშებიen_US
dc.subjectღვინოen_US
dc.subjectყურძნის ღვინის კლასიფიკაციაen_US
dc.titleყურძნისა და ღვინის სასარგებლო თვისებებიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Kurdznisa_Da_Gvinis_Sasargeblo_Tvisebebi-.pdf34.41 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება