ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/326240
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorაბესაძე, გ.-
dc.date.accessioned2020-11-04T11:03:21Z-
dc.date.available2020-11-04T11:03:21Z-
dc.date.issued1963-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/326240-
dc.format.extent186 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : საბჭოთა საქართველოen_US
dc.sourceმინერალური და ორგანული სასუქების გავლენა ყურძნის მოსავლიანობასა და ღვინის ხარისხზე. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1963. - 183გვ. : ცხრილ. ; 21სმ.. - ბიბლიოგრ: გვ.179-183. - 22კ. ყდ., 2000ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნთსაცავი - K 111.953/3)en_US
dc.subjectმინერალური სასუქებიen_US
dc.subjectღვინის ხარისხიen_US
dc.subjectორგანული სასუქებიen_US
dc.subjectყურძნის მოსავლიანობაen_US
dc.titleმინერალური და ორგანული სასუქების გავლენა ყურძნის მოსავლიანობასა და ღვინის ხარისხზეen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Mineraluri_Da_Organuli_Sasuqebis_Gavlena_Yurdznis_Mosavlianobasa_Da_Gvinis_Xarisxze-.pdf122.17 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება