ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/33341
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorფარესიშვილი, ზურაბ-
dc.contributor.authorწულუკიძე, მზია-
dc.contributor.editorჯაფარიძე, ზურაბ-
dc.date.accessioned2014-03-04T10:20:37Z-
dc.date.available2014-03-04T10:20:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.isbn978-9941-22-097-5-
dc.identifier.urihttp://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/33341-
dc.format.extent106 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : უნივერსალიen_US
dc.subjectჩაის ქიმიური შემადგენლობაen_US
dc.subjectჩაის ნახევარ ფაბრიკატებიen_US
dc.subjectჩის დეგუსტაციის მეთოდებიen_US
dc.subjectჩაი მსოფლიო ბაზარზეen_US
dc.titleჩაის დახარისხება და დეგუსტაციაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
ChaisDaxarisxebaDaDegustacia.pdf9.2 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება