ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/400337
სათაური: პურის ცხობის ტექნოლოგია
ავტორები: სილაგაძე, მარია
ფრუიძე, ელიზა
საკვანძო სიტყვები: პურის ცხობის ტექნოლოგია
გამოცემის თარიღი: 2018
გამომცემელი: ქუთაისი
აღწერილობა: სახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლებისათვის
ISBN: 978-9941-432-91-0
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Puris_Sacxobi_Teqnologia_2018.pdf18.1 MBAdobe PDFნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება