Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/409930
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ჯავახიშვილი, მათე | - |
dc.contributor.editor | საქუაშვილი, ლალი | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-03T09:10:14Z | - |
dc.date.available | 2022-11-03T09:10:14Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.isbn | 978-9941-12-554-6 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/409930 | - |
dc.description | სახელმძღვანელო განკუთვნილია ღვინის წარმოების ტექნოლოგიის სასწავლო პროგრამის შესაბამისი უმაღლესი სასწავლებლებისათვის | en_US |
dc.format.extent | 171 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : უნივერსალი | en_US |
dc.subject | ენოლოგია | en_US |
dc.subject | საქართველოს მევენახეობის ზონები | en_US |
dc.subject | ყურძნის მექანიკური და ქიმიური შედგენილობა | en_US |
dc.subject | საფუარების როლი ღვინის დაბადებაში | en_US |
dc.subject | ღვინის დაავადებები | en_US |
dc.title | ენოლოგია | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | წიგნადი ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Enologia_2009.pdf | 14.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.