Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/449967
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ბერიძე, მერაბ | - |
dc.contributor.author | Beridze, Merab | - |
dc.contributor.author | ყავრელიშვილი, როინ | - |
dc.contributor.author | Kavrelişvili, Roin | - |
dc.contributor.editor | იველაშვილი, თინა | - |
dc.contributor.editor | Ivelaşhvili, Tina | - |
dc.contributor.editor | ალთინქაინაქი, ერდოღან | - |
dc.contributor.editor | Altinkaynak, Erdoğan | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T08:16:31Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T08:16:31Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/449967 | - |
dc.description.sponsorship | წიგნი გამოიცა ქალაქ არტაანის მერის მხარდაჭერით განხორციელებული "არტანიის და სამცხე-ჯავახეთის მხარეების კულტურული მეგობრობის პროექტის" ფარგლებში | en_US |
dc.format.extent | 322 გვ. | en_US |
dc.language.iso | tr | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | ახალციხე : არდაჰანი : Baski | en_US |
dc.source | სამცხე-ჯავახეთის სამზარეულო = Samtskhe-Javakheti mutfağindan / პროფესორი მერაბ ბერიძე, პროფესორი როინ ყავრელიშვილი ; რედაქტორები: თინა იველაშვილი, ერდოღან ალთინქაინაქი ; მთარგმნელი როინ ყავრელაშვილი. ახალციხე ; არდაჰანი : Baski, 2016 (Zafer Medya) 324 გვ. : ილ. ; 21 სმ. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნთსაცავი - K 313.410/3) | en_US |
dc.subject | ქართული სამზარეულო | en_US |
dc.subject | მესხური სამზარეულო | en_US |
dc.subject | სამცხე-ჯავახეთში გავრცელებული კერძები | en_US |
dc.title | სამცხე-ჯავახეთის სამზარეულო | en_US |
dc.title.alternative | Samtskhe-Javakheti mutfağindan | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | წიგნადი ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Samcxe-Javaxetis_Samzareulo_2016.pdf | 79.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.