Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/456058
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | გვასალია, ლერი | - |
dc.contributor.advisor | კაჭარავა, თამარ | - |
dc.contributor.author | სურმანიძე, დალი | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-30T12:46:44Z | - |
dc.date.available | 2023-08-30T12:46:44Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/456058 | - |
dc.description.tableofcontents | შესავალი -- 1. ლიტერატურის მიმოხილვა -- 1.1. წყავის ბოტანიკური დახასიათება და ბიომრავალფეროვნება -- 1.2. წყავის ნაყოფებისა და ფოთლების ქიმიური შედგენილობა -- 1.3. წყავის პრაქტიკული გამოყენება -- 2. ექსპერიმენტული ნაწილი -- 2.1. კვლევის ობიექტები -- 2.2. კვლევის მეთოდები -- 2.3. აჭარაში გავრცელებული წყავის ბიორესურსი, მისი პომოლოგიური და ფენოლოგიური კვლევა -- 2.4. აჭარაში გავრცელებული წყავის ნაყოფის ქიმიური შედგენილობა -- 2.5. წყავის ნედლი ნაყოფის მოსავლის შემდგომი შენახვის ტექნოლოგიური რეჟიმების შერჩევა -- 2.6. წყავის ნაყოფებიდან წვენის მიღების ტექნოლოგიის შესწავლა -- 2.7. წყავის ნაყოფებიდან ბუნებრივი საკვები საღებრების მიღება -- 2.8. წყავის ნაყოფებიდან შაქრით დაკონსერვებული პროდუქტების დამზადების ტექნოლოგიური პარამეტრების კვლევა -- 2.9. წყავის ნაყოფებიდან დამზადებული პროდუქციის ტექნო-ქიმიური და მიკრობიოლოგიური კონტროლი -- დასკვნა -- გამოყენებული ლიტერატურა | - |
dc.format.extent | 123 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.subject | ქიმიური ინჟინერია | en_US |
dc.subject | ბიოლოგიური ინჟინერია | en_US |
dc.title | წყავის ბიორესურსი აჭარაში, ბიოღირებულება და გადამუშავების პერსპექტიული ტექნოლოგიები | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Surmanidze_Dali_Disertacia.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surmanidze_Dali_Avtoreferati.pdf | 980.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.