Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/456157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorბუაჩიძე, თეიმურაზ-
dc.contributor.advisorნაჭყებია, ნარგიზ-
dc.contributor.authorბეჟანიშვილი, ხათუნა-
dc.date.accessioned2023-08-31T08:13:48Z-
dc.date.available2023-08-31T08:13:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/456157-
dc.description.tableofcontentsშესავალი -- 1. ლიტერატურის მიმოხილვა -- 1.1. მონაცემები ზეთების კაფსულირების შესახებ -- 1.2. სამკურნალო პრეპარატების კონტროლირებადი მიწოდების სისტემები -- 1.3 ყურძნის წიპწის ზეთი და მისი ანტიოქსიდაციური უნარი -- 1.4 აუტიზმის სპექტრის დარღვევა -- 1.5. კვლევის მიზანი -- 2. კვლევის მასალა და მეთოდები -- 2.1. ყწზ-ის მიკროკაფსულირების პროტოკოლი -- 2.2. მიკროკაფსულირებული ყწზ-ის ანტიოქსიდაციური ეფექტურობის კვლევის პროტოკოლი -- 2.3. აწეული ჯვარედინი ლაბირინთი -- 2.4. ელექტროდების ჩანერგვა სტერეოტაქსული მეთოდით -- 2.5. ძილ-ღვიძილის ციკლის პოლიგრაფული რეგისტრაცია -- 2.6. ძილ-ღვიძილის ციკლის შესასწავლი პარამეტრები -- 3. შედეგების კვლევა -- 3.1 ყწზ-ის ინკაფსულირებასთან დაკავშირებული კვლევები -- 3.2 მიკროკაფსულირებული ყწზ-ის ანტიოქსიდაციური ეფექტურობის კვლევა აუტიზმის ცხოველურ მოდელებში -- 4. შედეგების განსჯა -- დასკვნა -- გამოყენებული ლიტერატურის ნუსხა-
dc.format.extent146 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.subjectქიმიური ინჟინერიაen_US
dc.subjectბიოლოგიური ინჟინერიაen_US
dc.titleბიოდეგრადირებადი მიკროკაფსულების შექმნა ყურძნის წიპწის ზეთის ინკაფსულირების მიზნით და მისი ანტიოქსიდაციური ეფექტურობის კვლევაen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bejanishvili_Xatuna_Disertacia.pdf3.29 MBAdobe PDFView/Open
Bejanishvili_Xatuna_Avtoreferati.pdf850.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.