ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/456157
სათაური: | ბიოდეგრადირებადი მიკროკაფსულების შექმნა ყურძნის წიპწის ზეთის ინკაფსულირების მიზნით და მისი ანტიოქსიდაციური ეფექტურობის კვლევა |
ავტორები: | ბეჟანიშვილი, ხათუნა |
საკვანძო სიტყვები: | ქიმიური ინჟინერია ბიოლოგიური ინჟინერია |
გამოცემის თარიღი: | 2023 |
გამომცემელი: | თბილისი |
მფლობელი: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Bejanishvili_Xatuna_Disertacia.pdf | 3.29 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა | |
Bejanishvili_Xatuna_Avtoreferati.pdf | 850.08 kB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება