ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/458884
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorბაღათურია, ნუგზარ-
dc.date.accessioned2023-09-19T12:38:11Z-
dc.date.available2023-09-19T12:38:11Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.isbn978-9941-0-9512-2-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/458884-
dc.format.extent265 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : ბენე - ციფრული პოლიგრაფიის ოფისიen_US
dc.subjectღვინის წარმოებაen_US
dc.subjectყურძნის ჭაჭის არაყის წარმოებაen_US
dc.titleყურძნის ქართული არაყი ჭაჭა : თეორია და პრაქტიკაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Yurdznis_Qartuli_Arayi_Chacha_2017.pdf24.21 MBAdobe PDFნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება