ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/484167
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorბერიტაშვილი, ივანე-
dc.date.accessioned2024-02-16T08:32:00Z-
dc.date.available2024-02-16T08:32:00Z-
dc.date.issued1920-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/484167-
dc.format.extent275 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : თბილისის უნივერსიტეტის გამომცემლობაen_US
dc.relation.ispartofseriesტომი;II-
dc.relation.ispartofseriesნაკვეთი;II-
dc.subjectცხოველთა საჭმლის მონელების ფიზიოლოგიაen_US
dc.subjectცხოველთა ფიზიოლოგიაen_US
dc.subjectსახელმძღვანელოები უმაღლესი სასწავლებლებისათვისen_US
dc.titleცხოველთა ფიზიოლოგია : ბუნებისმეტყველ და ექიმ სტუდენტთა სახელმძღვანელო, ტომი II, ნაკვეთი IIen_US
dc.title.alternativeსაჭმლის მონელების ფიზიოლოგია და შეწოვა-შეთვისება მონელებული საჭმლის ნაწარმოებთაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Cxovelta_Fiziologia_1920_Tomi_II_N2.pdf35.31 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება