ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/505175
სათაური: საკვები პროდუქტების კონსერვირების ტექნოლოგიების კურსის წარმომადგენლები
საკვანძო სიტყვები: ჯგუფური
შარაშიძე, მ.
საკვები პროდუქტების კონსერვირება
გამოცემის თარიღი: 1919
რეზიუმე: ფოტოზე: საკვები პროდუქტების კონსერვირების ტექნოლოგიების კურსების წარმომადგენლები. ფოტო გადაღებულია თბილისში.
აღწერილობა: გურამ შარაძის კაბინეტი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:დეპოზიტარიუმი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
2519.jpgრექტო130.82 kBJPEGგამოსახულება
ნახვა / გახსნა
2520.jpgვერსო25.17 kBJPEGგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება