ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/527070
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorნათიძე, მ.-
dc.contributor.authorჩხარტიშვილი, დ.-
dc.contributor.editorკოზმანიშვილი, ა.-
dc.date.accessioned2024-12-19T11:24:42Z-
dc.date.available2024-12-19T11:24:42Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.isbn978-9941-12-419-8-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/527070-
dc.descriptionსახელმძღვანელო უმაღლესი სასწავლებლებისათვისen_US
dc.format.extent137 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : უნივერსალიen_US
dc.subjectსაკვების მიკრობიოლოგიაen_US
dc.subjectნედლეულის მიკრობიოლოგიაen_US
dc.subjectცხოველური პროდუქტების მიკრობიოლოგიაen_US
dc.titleსაკვების, ცხოველური პროდუქტებისა და ნედლეულის მიკრობიოლოგიაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
SakvebisCxoveluriProduqtebisaDaNedleulisMikrobiologia_2009.pdf12.39 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება