Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/536386
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ბახტაძე, დემურ | - |
dc.contributor.editor | მიქელაძე, გ. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-24T12:58:54Z | - |
dc.date.available | 2025-02-24T12:58:54Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.isbn | 99940-12-84-3 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/536386 | - |
dc.format.extent | 231 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : თბილისის უნივერსიტეტის გამომცემლობა | en_US |
dc.subject | სურსათის უვნებლობა | en_US |
dc.subject | სასურსათო უსაფრთხოება | en_US |
dc.subject | საკვები პროდუქტების დამზადების ჰიგიენა | en_US |
dc.title | ქართველთა ტრადიციული საკვები პროდუქტები და სასურსათო უსაფრთხოება | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | წიგნადი ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
QartveltaTradiciuliSakvebiProduqtebiDa_2004.pdf | 28.39 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.