Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/536386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorბახტაძე, დემურ-
dc.contributor.editorმიქელაძე, გ.-
dc.date.accessioned2025-02-24T12:58:54Z-
dc.date.available2025-02-24T12:58:54Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.isbn99940-12-84-3-
dc.identifier.urihttps://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/536386-
dc.format.extent231 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : თბილისის უნივერსიტეტის გამომცემლობაen_US
dc.subjectსურსათის უვნებლობაen_US
dc.subjectსასურსათო უსაფრთხოებაen_US
dc.subjectსაკვები პროდუქტების დამზადების ჰიგიენაen_US
dc.titleქართველთა ტრადიციული საკვები პროდუქტები და სასურსათო უსაფრთხოებაen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:წიგნადი ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
QartveltaTradiciuliSakvebiProduqtebiDa_2004.pdf28.39 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.