ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/78753
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.author | Aylott, Ross | - |
dc.contributor.author | Bathgate, George N. | - |
dc.contributor.author | Bringhurst, Tom A. | - |
dc.contributor.editor | Russell, Inge | - |
dc.contributor.editor | Stewart, Graham | - |
dc.contributor.editor | Bamforth, Charlie | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-11T09:07:36Z | - |
dc.date.available | 2015-02-11T09:07:36Z | - |
dc.date.issued | 2003-08-28 | - |
dc.identifier.isbn | 978-0-12-669202-0 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/78753 | - |
dc.description.abstract | There are surprisingly few technical books available that discuss distilled beverages. This book focuses specifically on whisk(e)y and allows the reader to delve beyond the art of the beverage, into the science and technology behind one of the world’s most loved drinks. | en_US |
dc.format.extent | 341 p. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Elsevier | en_US |
dc.subject | Whisky | en_US |
dc.subject | Production | en_US |
dc.subject | Technology | en_US |
dc.title | Whisky | en_US |
dc.title.alternative | Technology, Production and Marketing | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Whisky.pdf | 6.8 MB | Adobe PDF | ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება