Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/8855
Title: სუბტროპიკული ნედლეულის (ხურმა, ფორთოხალი, ლიმონი, მანდარინი, კივი და სხვა) კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგიის პარამეტრების გამოკვლევა, მისგან ფუნქციონალური პროფილაქტიკურ-დიეტური დანიშნულების პროდუქტების წარმოება
Authors: კალანდია, ალეკო
არძენაძე, მერაბ
ბოლქვაძე, ვერა
აბულაძე, დოდო
თელია, ქეთევან
ჩხაიძე, ინგა
Keywords: სუბტროპიკული კულტურების გადამუშავება
დიეტური პროდუქტების წარმოება
Issue Date: 2009
Publisher: ბათუმი
ISBN: 978-9941-0-2071-1
Owner: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
Appears in Collections:წიგნადი ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Subtropikuli_Nedleuli.pdf2.32 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.