ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166298
სათაური: ორგანული სელენის გავლენა ბროილერის ხორცის ხარისხზე და მისი თერმული დამუშავების (გაყინვა-გალღობა) ოპტიმალური რეჟიმების დადგენა
ავტორები: მელიქია, ეკატერინე
საკვანძო სიტყვები: სოფლის მეურნეობა
ხორცის, რძისა და თევზის ტექნოლოგია
კვების მრეწველობა
გამოცემის თარიღი: 2011
გამომცემელი: თბილისი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Disertacia.pdf1.42 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება