ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/307932
სათაური: Колбасы и мясокопчености : Альбом
სხვა სათაური: Рецептура и способы приготовления колбас и мясокопченостей
ავტორები: Народный комиссариат пищевой промышленности СССР
Главное управление мясной промышленности
საკვანძო სიტყვები: ძეხვეულის წარმოება
შებოლილი ხორცის წარმოება
გამოცემის თარიღი: 1938
გამომცემელი: Москва ; Ленинград : Пищепромиздат
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:წიგნადი ფონდი

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Kolbasi_I_Kopchenosti_1938.pdf200.21 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება