ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/140555
სათაური: ყურძნის პროდუქტთა მიკრობიოლოგიური ანალიზი
ავტორები: მოსიაშვილი, გულო
საკვანძო სიტყვები: ყურძნის მიკრობიოლოგიური ანალიზი
გამოცემის თარიღი: 1969
გამომცემელი: თბილისი : საბჭოთა საქართველო
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Yurdznis_Produqtta_Mikro_Biologiuri_Analizi.pdf53.3 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება