ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/143792
სათაური: ენოლოგია
ავტორები: ნავარი, კოლეტ
ლანგლადი, ფრანსუაზ
საკვანძო სიტყვები: ყურძენი
დაღვინება
ალკოჰოლური დუღილი
ჰიგიენა
ყურძნის გადამუშავება
ღვინის დაყენების მეთოდი
ღვინო
ღვინის დამუშავება
გამოცემის თარიღი: 2014
გამომცემელი: პარიზი
მფლობელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Enologia.pdf3.69 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება